Crypto Friends Podcast

Crypto Friends është  podcasti i vetëm Shqiptar i dedikuar industrisë Blockchain dhe Cryptocurrency! Na ndiqni për të mësuar më tepër rreth kësaj industrie, analizave, investimeve dhe risqeve.

Crypto

Lajmet me te fundit rreth kriptomonedhave dhe teknologjise blockchain

Analiza te tregut

Analiza teknike dhe ``on-chain`` rreth Bitcoin dhe aseteve dixhitale

Fjala kyce

Na ndiqni dhe fitoni crypto duke gjetur fjalen kyce ne kohe rekord

TEAM

Gent Progni
Web Developer / Dope Studio
Xhino Bande
IT architect, cryptographe

Nese do te besh pjese e podcast-it / sponsorizues kontakto: [email protected]

Nese do te besh pjese e podcast-it / sponsorizues kontakto: [email protected]